IZTOK ZVER

psihoanalitični psihoterapevt (ECPP),
trener neformalnega izobraževanja,

→ Večletne izkušnje psihoterapevtskega dela pod supervizijo večih supervizorjev, kot pogodbeni sodelavec Slovenskega inštituta za psihoterapijo (SIP) in Centra za osebnostno rast in psihoterapijo (CORP).
 → Opravljena osebna individualna učna analitična izkušnja v obsegu več kot 250ur in udeležba v številnih manjših, srednjih in večjih analitičnih in integrativnih psihoterapevtskih skupinah, v Sloveniji in tujini, v skupnem obsegu več kot 500ur.
 → Tekom študija opravljal prakso v psihiatrični bolnišnici in v različnih psihosocialnih ustanovah.
 → So-ustanovitelj ter bivši predsednik in aktivni član Društva študentov psihoterapije Slovenije.
 → Udeležba na številnih nacionalnih in mednarodnih kongresih, konferencah, seminarjih in treningih, kot udeleženec, izvajalec delavnic, facilitator, govorec, moderator, ter so-organizator. 

ŽIVA LESJAK

dipl. psihoterapevtka,
specializantka sistemske družinske terapije

Po končani gimnaziji sem se odločila, da šolanje nadaljujem na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju, kjer sem leta 2012 tudi uspešno diplomirala. V sklopu študija sem se odločila, da izberem smer sistemska družinska terapija, v okviru katere pod supervizijo opravljam delo s klienti. Svojo pot nadaljujem kot absolventka magistrskega študija psihoterapije. Opravljeno imam individualno učno terapijo v obsegu 250 ur in udeležbo na različnih psihoterapevtskih skupinah. V času študija sem opravljala prakso v različnih psihosocialnih ustanovah in psihiatrični ambulanti. Kot strokovna sodelavka sem delovne izkušnje z otroki pridobila v kriznem centru za otroke Palčica.

 

Iztok_Zver.jpg
ziva_lesjak_3.jpg